En esta página utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso y nuestra política de cookies.OK | Más información
cat | cas
Seguiu-nos en
Casal Cultural de Mollet del Vallès

Programació Altres


EDITORIAL: Nova etapa
Estimats socis i sòcies, aquest any 2024 ha estat un any important per tots nosaltres, hem celebrat el seixantè aniversari de la fundació del Casal i també hem culminat l’actualització i la renovació dels estatuts de l’entitat.
Com tots sabeu bé el Casal és una fundació privada, però amb vocació de servei públic, i per tant al servei dels molletans i molletanes, sense ànim de lucre, governada per un Patronat on hi ha representació dels hereus del fundador, de l’Ajuntament de la ciutat i de la Parròquia de Sant Vicenç i de moltes altres persones que, generosament, regalen el seu coneixement, temps i treball pel bon funcionament i progrés de l’entitat.

La Fundació Casal Cultural té per objectiu el foment de la cultura i la ciència, així com de les tradicions dels Països Catalans. Entre les seves prioritats cal destacar la dinamització i canalització dels processos de participació ciutadana en els debats de l’actualitat molletana i nacional, i molt especialment, la prestació de serveis de caire social i lúdico-cultural als socis beneficiaris.

Fruit de la posada al dia dels estatuts, el Patronat ha aprovat la renovació dels seus òrgans i la constitució d’un nou equip directiu per programar les noves activitats del Casal i proposar a partir d’ara els nous objectius i serveis que han de fer evolucionar i créixer l’entitat davant els canvis i reptes de la societat actual. El nou equip està encapçalat per la Glòria Nogués, que n’assumeix la direcció executiva. Tots la coneixeu bé, ja que els darrers anys la Glòria va treballar eficaçment al Casal. Rosa López, Josep Cot i Manuel Zafra n’assumeixen les tres vicepresidències. Josep Ribot serà el nou tresorer i Oriol Escura el secretari.

Cal destacar i agrair a Oriol Escura la magnànima donació d’una pintura que passarà a engrandir el patrimoni del Casal.
És una bella vista panoràmica dels voltants de l’entitat pintada per la seva mare, l’artista Carmen Herencia. Els donem la benvinguda desitjant encert i èxit en la nova etapa del Casal, plena de desafiaments però encara més d’il·lusions.

Compartir
© 2011-2021 - El Casal, Rambla Balmes 2 08100 Mollet del Vallès | Telèfon i Fax secretaria: 93 593 11 74 - 690 216 302 |
email: secretariat.elcasal@gmail.com